Long time no see

Två veckor eller nått, sedan jag bloggade senast..? Kände att det var dags att kika in och meddela att jag fortfarande lever (haha). Hur som helst har det knappt hänt något alls i mitt liv dom senaste två veckorna, jag går fortfarande med en gipsad arm men om jag har tur åker gipset förhoppnngsvis av nästa vecka. Kort och gott kan man säga att jag har spenderat större delen av dom senaste två veckorna i soffan med sällskap av iPaden. Vet inte hur många säsonger av olika serier som jag sett, haha. 
 
Nu ska jag alldeles strax åka till stallet och kolla på när en rider Peppe. Han har vilat i nästan två veckor men håller på att sättas igång igen. Tråkigt nog har jag faktiskt planer på att sälja honom nu, även om han är en jättefin häst så känner jag att vi inte passar ihop. Lite tråkigt, men så är det ibland! 
 
Dom enda bilderna som tagits den senaste tiden. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin