Onsdag

Ikväll åker jag som sagt till Spanien så idag har jag en del saker som måste göras. Ska bland annat åka förbi stallet en sväng och sedan måste jag även packa klart, har dock inte så mycket kvar att packa. Jag brukar alltid börja packa sista minuten men den här gången började jag faktiskt packa för någon dag sedan. Antagligen bara en engångsföreteelse, haha. 
 
Igår blev Peppe masserad, han är riden ganska intensivt nu på slutet så massage var nog bra för honom. Idag får han bara gå en stund i skrittmaskinen. 
 
Får se hur mycket jag kommer blogga medan jag är borta, det enda vi kommer göra är ju som att bada och sola och dessutom kommer jag bara ha internet när vi äter på restaurang. Men kanske slänger in något inlägg då och då!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin