Onsdag

Idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Gick ner en sväng på stan mitt på dagen och kollade runt lite, men det var inget som fick följa med hem. I eftermiddags åkte jag en kort sväng till stallet och kollade när Peppe blev riden. Körde även bil dit och det första gången jag växlade med armen på 3 veckor, men det gick ganska bra faktiskt! Något skönt att kunna köra bil igen måste jag säga. Har även lyckats få i mina linser själv för första gången på tre veckor, och det är typ som en ny värld. Nu återstår det bara att få ut dom igen, men förhoppningsvis ska det väl gå bra!
 
Annars händer det inte så mycket i mitt liv just nu, ska till sjukgymnasien på måndag och det är väl det enda, haha. Och nu funderar jag faktiskt på att vara tråkig och gå och lägga mig, har ändå inget bättre för mig. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin