Sjuk idag

Idag var jag inte i skolan, vaknade helt utan röst och den kom inte tillbaka förrän vid fyra ungefär. Men jag var ändå till skolan en snabbis för att byta batteri på min dator och nu fungerar den som aldrig förr. Sen åt jag mat och åkte till Kryckan. Han skrittade som vanligt och han skötte sig bara bra, även det som vanligt. Han går ute dygnet runt just nu tillsammans med en ardenner. Det är väldigt bra för att han dels blir lite tröttare, Pärlan (ardennern) är inte alls lika busig som Kryckan och han tycker inte att det är lika roligt att busa när han inte har någon att busa med haha. Tidigare gick han med en 2-åring så ni kan ju gissa hur fridfullt det var i den hagen.....
 
Förresten så tycker jag att jag bloggar vääääldigt bra just nu, så ge mig lite beröm tack tack tack!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin