Sjukt trött

Nu har jag jobbat klart för denna sommaren, så nu väntar en veckas ledighet innan skolan börjar. Efter stallet räddade jag min katt som hade fått ett grässtrå i näsan som skurit honom på insidan av näsan så han nyste blod och slem. Hela köket och hela jag var fylld i blod, men det slutade bra även denna gången. 

Kryckan fick jogga längs vägen, for samma lilla runda som jag alltid brukar göra när jag rider ett lättare pass. Den tar inte så lång tid och det är precis det som är meningen. Han var riktigt fin och gjorde det jag bad honom om. Efteråt knoppade jag honom (hör och häpna) jag knoppar aldrig, tror senaste gången jag gjorde det var i finalen i mountain horse i hamre, men det går aldrig bra när jag knoppar så motivationen till det är inte särskilt hög. Men det var mysigt att stå och fläta, även fast det började som en brottningsmatch och precis när han hade lugnat sig så spillde jag ut alla snoddar på golvet. Men efter lite blod, svett och tårar så satt knopparna där dom skulle!

Jag skulle egentligen ha farit med Oskar på fest hos hans kompis, men jag hann inte det och det hade nog inte varit särskilt smart heller..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin