Söndag

Just nu ligger jag i sängen och ska bara se klart filmen som jag började se tidigare ikväll innan jag går och lägger mig. Idag har jag precis som den senaste tiden inte gjort så mycket. Har dock lyckats börja städa rummet (får fortsätta imorgon) och varit i stallet en liten sväng. Peppe fick en välförtjänt vilodag idag efter att ha blivit riden tre dagar i rad, han var ganska mör både i musklerna och huvudet igår så han var nog ganska glad över att få vila idag!
 
Igår var jag och en kompis på bio och såg Paper towns. Trots att jag typ aldrig i hela mitt liv sett så mycket film som i sommar var det ganska kul att göra något annat än ligga hemma. Filmen var även helt okej även om det inte var den bästa som jag sett. Men jag kan väl inte säga att den var dålig!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin