Väldigt less

Idag drog skolan igång igen, första dagen på sista året. Det första jag gjorde var att hämta ut min dator som varit på lagning över sommaren samt byta ut en kurs. Datorn va faktiskt nästan i ännu sämre skick när jag hämtade ut den än när jag lämnade in den. Den kraschade helt och gick inte att starta så det var väl därför jag lämnade in den från början. Men jag sa även att batteriet är jättedåligt och att det bara gick att ladda det till 33% vilket såklart betyder att jag måste släpa runt på laddaren vart jag än ska. Dock insåg jag när jag kom hem att batteriet nu blivit så dåligt att datorn inte går att använda när laddaren inte är i, för då stängs den av. Bara att lämna in den igen imorgon med andra ord. + att allt jag hade på datorn innan jag lämnade in den är kvar vilket är konstigt för så är det aldrig så nu undrar jag om dom ens har gjort något?
 
Dessutom har jag blivit jättesjuk, eller sjukare än jag var innan. Har knappt haft någon röst sen lunchen och under sista lektionen fick jag världens migrän. Får se om jag åker till skolan imorgon eller om jag bara åker för att lämna in datorn.
 
Vår andra tävling tillsammans som även var debuten i LB+5, tror jag hade haft han i 1,5 månad ungefär :')
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin