Ville bara säga tack

Blir så himla glad av alla fina människor som finns. Har fått så himla fint stöd från kompisar både inom och utanför ridsporten, folk har hört av sig från alla möjliga klubbar och det gör mig så glad. För även om detta är en sport där det finns otroligt mycket skitsnack så finns det även stöd när man behöver det, för alla som har varit i en liknande situation vet exakt hur det känns. Tack för alla meddelanden, kommentarer och samtal. Det betyder sjukt mycket!

Jag behövde några dagar off från bloggen, mest för att jag var/är så himla arg och känner mig så sviken. Imorgon kommer det ut en veterinär till stallet, det kändes bäst då jag inte klarar av kliniker, jag får panik och kräks/svimmar. Bara att höra vad han säger helt enkelt!

Världens vackraste häst. Foto: maja jonsson







Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så fin!

2015-08-18 @ 21:33:28
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin