Dagen före julafton

De senaste dagarna har vart minst sagt händelselösa. Det går inte att rida alls då det bara är hårt, isigt och jävligt överallt. Igår sprang jag runt på stan i flera timmar och lämnade larm till kunder som köpt av oss. Cash is king, det säljer verkligen som smör och jag förstår verkligen varför! Att skriva vad jag gör med Kryckan är bara meningslöst, han skrittar eller går promenader i brist på snö. Min häst har verkligen inget liv. Idag spenderade han nästan en halvtimme med att försöka förflytta sin kraffthink genom att köra ner näsan (hans näsa är väääldigt lång) och sen öppna munnen och lyfta hinken. Mot slutet lyckades han faktiskt och kunde bära iväg hinken. Han har även lärt sig knäppa upp spännena till sina täcken. Det finns visst ingen gräns för hur uttråkad man kan vara...
 
Om en stund ska jag gå på en promenad. Ska möta Oskar och säga hejdå till han för han ska bort i två dagar vilket innebär att jag kommer behöva sova själv i två nätter haha. Får väl se till att överleva antar jag. Efter det ska vi baka mer knäck och fortsätta slå in julklappar, för imorgon är det julafton!
 
Min så kallade häst när han lyckats bära iväg med hinken hahahaha.......
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin