En liten catch up

Jag har inte haft speciellt mycket tid till bloggen, så därför tänkte jag dra lite vad som har hänt sedan senast. Jag har haft fullt upp med UF då vi har varit på totalt fem julmarknader och sålt, sen sista veckan innan lovet hade jag tre prov plus 75% seminarie på gymnasiearbetet och Kryckan på det så tiden fanns inte till. I fredags fick vi iallafall lov och då firade jag och en kompis det med fika på stan, det var jättemysigt då jag inte hinner träffa honom så ofta då han inte bor i stan. Vi får göra om det oftare helt enkelt!
 
Kryckan då? Jo han är faktiskt på god väg! Jag har tränat mycket dressyr och även lite markarbete/hoppning för Anna som är ridlärare på hippo. Det har varit en succé verkligen, jag får så fantastiskt bra hjälp av henne. Hon ser exakt vad Kryckan behöver och har alltid väldigt bra övningar. Roligt även att hon ska börja rida honom någon gång i veckan sedan, lite som en till medryttare och hon ska även kunna dra in honom till hippo och trimma. Idag har han fått hoppa mer, eller hoppa och hoppa, hindrena ligger på 90 cm ish men vi tar det lugnt. Han tycker det är lite väl kul och skulle helst hoppa hela banan på en gång om han fick bestämma själv. Tänker ta det lugnt med höjderna tills han har lugnat ner sig lite, på fredag blir det träning med stöcke igen om träningen nu blir av alltså, då blir det som vanligt igen.
 
Idag har jag spenderat största delen av dagen på hippo. Var ju som sagt först in och hoppade Kryckan, sen hem och äta innan vi for tillbaka igen då jag skulle hjälpa Vera när hon tävlade. Stannade sedan kvar och var med Linda och kollade när hon hoppade. Kom nyss hem och ska bara duscha innan jag far till Oskar och sover där!
 
Lite bilder sen senast:
 
 
 
 
 
 



Kommentarer
Postat av: mathildaliv.blogg.se

Så bra blogg! Kommer verkligen kika in här fler gånger!

2015-12-22 @ 11:10:04
URL: http://mathildaliv.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur gick det för Vera? :)

2015-12-23 @ 16:59:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin