Helgen

Nu var det några dagar sedan jag bloggade men har inte haft så jättemycket tid över till bloggen i helgen. Eller så är jag bara dålig på att ta mig tid till att blogga, haha. I fredags var jag iallafall hemma från jobbet, mådde så himla illa på morgonen precis innan jag skulle åka dit så jag stannade hemma och vilade hela dagen. Åkte till stallet på eftermiddagen när jag mådde lite bättre och fixade allt åt Peppe. Han fick dock en vilodag. 
 
Igår red jag honom i lilla ridhuset och i början när jag travade fram var han ganska avslappnad och fin. Dock var det en häst som kastade sig emot honom och då var den bra känslan borta ganska snabbt. Han är så himla känslig och tål inte när hästar kommer emot honom, han blir så himla spänd och sprättig då. Fortsatte iallafall att rida lite i alla gångarter men det blev ett ganska kort pass då han var väldigt mycket på tårna. 
 
Idag red jag honom också i lilla ridhuset och det var minst sagt fullt med hästar där idag. När jag började rida var det ett ganska stort gäng som hade "hoppträning". Peppe är som sagt ganska känslig och blir väldigt spänd om det är många hästar runt omkring, han tycker även inte om när hästar rider allt för nära honom så jag funderar faktiskt på att börja ha en röd rosett i svansen för att se om det hjälper. Hur som helst gick passet helt okej trots att han var väldigt spänd. Men jag red iallafall ca 1 timme så han fick röra på sig och det var huvudsaken. Att han även skötte sig någorlunda bra trots att det var så mycket hästar är ett plus. 
 
Nu ska jag fortsätta se solsidan och sedan gå och lägga mig, bloggar mer imorgon!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin