Hoppträning

Idag har jag hopptränat Peppe för Eva Jonsson och i helhet gick det faktiskt ganska bra. När jag red fram var han inte särskilt spänd men reagerade ändå ganska mycket på mötande hästar. Något som faktiskt kommer att bli ett problem på tävling då det är fler hästar på mindre utrymme både på framridning och framhoppning. Vi får väl fortsätta jobba med det helt enkelt och om jag ska vara ärlig har jag ingen aning om hur det ens har uppkommit. Det är mest nu på senare tiden som han verkligen har reagerat när han har blivit trängd.
 
Peppe hoppade iallafall helt okej idag och var någorlunda lydig. Provade att hoppa honom på ett annat bett idag än vad jag brukar och han kändes faktiskt lite bättre i munnen. Även om han kanske inte riktigt lyssnar bra hela tiden. Däremot drog han iväg som sjutton efter några hinder, han har aldrig gjort så förut men antagligen var han bara lite väl laddad. Det blev bättre när vi hoppade banan sista gången iallafall. Men han var duktig idag och jag är nöjd över honom! 
 
Tyvärr finns det ingen film från idag. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin