Ingen kan göra allt men alla kan göra något

 
Ingen har väl missat cirkusen kring Douglas Lindelöw och Casello, har ni mot all förmodan gjort det så klicka HÄR och se ett inslag på TV4. För att göra en lång historia kort så har det uppstått en ägartvist kring Casello där Lindelöws äger ena halvan och andra delägaren vill sälja. Familjen Lindelöw har gjort sitt yttersta för att köpa loss hästen men andra ägarfamiljen vägrar acceptera deras bud och just nu ser det ut som att hästen ska säljas på en auktion imorgon, där det ser ut som att han kommer att hamna hos en ryttare från Quatar. Hästen togs från familjens gård och kördes iväg till ett annat stall där han provreds av Quatar-ryttaren, och under den perioden bodde Douglas i en lastbil 5 meter från stallet, allt för att Casello skulle må så bra som möjligt mitt i kaoset. Douglas har utbildat Casello själv från att han var tre år till världscupfinal, EM och är tänkt till Sveriges OS-lag i sommar. På tidningenridsport.se går det även att läsa mer detaljer kring ägartvisten. 
 
Nu till saken. Det har startats en insamling på facebook av en fantastisk tjej som lägger ner hela sin själ i att försöka rädda kvar Casello hos Douglas. Jag har själv gett 500-600 kronor ish till detta, då jag tycker att Douglas är en helt fantastisk förebild det känns som en självklarhet för mig att stå för att kärleken till hästen ska stå över värdet i pengarna.
 
Tycker att alla ska gå med i facebookgruppen "rädda Casello åt Douglas Lindelöw", där kommer senaste informationen alltid upp snabbt och även personliga hälsningar och lägesrapporter från Lindelöws.
Swisha er gåva till 070 - 360 16 15 och glöm inte att märk gåvan med ert namn.
Bara 100 kr gör stor skillnad!!
Hjälp till att stå upp för rättvisan.
 
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin