Julklappshoppningen igår

Igår var jag som sagt med på julklappshoppning med Peppe och det var väldigt nyttigt för honom. Trots att vi hopptränade i söndags var han nästan ännu piggare igår. Det var ganska rörigt på framridningen och framhoppningen så han blev ganska uppstressad eftersom det var hästar överallt. Hade iallafall en röd rosett i svansen och det blev väl lite bättre även om han kanske skulle behöva ha rosett både fram och bak så det syns extra tydligt, haha. 
 
Hoppade bara 1 meter igår för att få tillbaka känslan lite, vi har knappt hoppat något i år och endast tävlat en tävling. Förhoppningsvis blir det några fler nästa år! Man kan väl iallafall säga att vi är lite smått ringrostiga. Peppe tyckte iallafall att det var jättekul att hoppa igår och var som sagt lite väl taggad. Var tvungen att hålla i honom hela tiden och om jag lättade lite på handen drog han iväg. Eftersom jag inte kunde lätta i handen till hinderna fick vi ett par dåliga språng där han kom i botten. Men tycker ändå det var bättre än att han skulle skena runt banan. Men jag är nöjd över honom och huvudsaken är att han tycker det var roligt. 
 
Velade lite ifall jag skulle lägga upp filmen eller inte, men här kommer den iallafall. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin