Måndag

Just nu ligger jag halvt däckad i soffan trots att jag egentligen inte gjort speciellt mycket ansträngande saker idag. Var på jobbet från 07.30-14 idag istället för 05.48-14.30 då vi hade två utbildningar, en ganska skön start på veckan med andra ord. När utbildningarna var klara gymmade jag med Sanna i ca 30 minuter innan jag åkte vidare till Peppe och red honom. 
 
Eftersom han fick gå ett ganska långt pass igår red jag inte så länge eller hårt idag utan joggade honom mest. När jag började rida var det helt tomt i ridhuset men hann bara rida i 10-15 minuter innan det hade kommit 8 hästar till. Tycker inte riktigt om att rida i ridhuset när det är många hästar där, dels för att jag får himla svårt att koncentrera mig och dels för att det finns dom som inte håller något avstånd alls och rider alldeles för nära. 
 
Imorgon ska jag opereras igen, blir väl typ 6:e gången eller något. Har nästan tappat räkningen, haha. Men som tur är så är det ingen stor operation och förhoppningsvis lär den gå ganska fort. Hoppas på det iallafall! 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin