Måndag

Igår var vi in till ridhuset med Kryckan igen. Jag har inte direkt varit mig själv senaste tiden och jag är väl egentligen fortfarande inte det, men lyckades få till ett bättre ridpass än i fredags iaf. Det var galet trångt i ridhuset igen, varav två av dom inte höll jättebra avstånd så Kryckan slängde sig gång på gång för samma två hästar och trampade av sig boots osv. Orkade bara inte säga något trots att jag ville så valde bara att byta ridhus till lilla där det var mycket lugnare. Jobbade mest med galoppen, i vänster varv går han helt okej numera, men han muppar sig fortfarande åt höger så vi funderar på att ta ut någon equiterapeut eller kiropraktor. Vi har kontaktat Anna som vi brukade ha ut på min förra ponny och hon har även träffat Kryckan 2-3 gånger. Kryckan fick iallafall avsluta med några språng på ett lågt räcke och en låg oxer vilket han tyckte var kul!
 
Idag vaknade jag hos Oskar och for till Kryckan med mamma vid lunch. Han fick bara en skrittur då det inte går att göra så mycket annat. När jag kom hem så färgade jag och Alicia några larm i mitt garage så håll utkik efter en limited edition inför nyår snart!!! Vi åt även på frasses då det ligger närmast mig, nu väntar jag på att Oskar ska komma och jag skulle tro att det blir en tidig kväll.
 
 



Kommentarer
Postat av: Ulrika B

Hmmmm, kan det ena ekipaget varit Rindi & Carro? Vad kostar larmen du säljer? Gäller priserna som står på Facebooksidan typ tre för 249?

Svar: Priserna du sett på facebooksidan var marknadspriser inför jul då folk ville köpa julklappar, numera kostar de 99 :- st som vanligt!

Nej Carro och Rindi var inga problem alls! Tycker hon är väldigt duktig som trots sin unga ålder rider så bra och håller koll på de andra ekipagen samtidigt!:)
Agnes och Linda

2015-12-28 @ 23:45:25
URL: http://www.magicblue.blogg.se
Postat av: Ulrika B.

Ok, Synd jag inte hann med men det kan inte hjälpas. Jag vill beställa tre larm i alla fall. Kul att inte Carro störde. Hon är mån att sköta sig och inte få skäll av övriga familjen :) Och jag fattar inte hur det gått till men lilla Carro har blivit riktigt duktig framför allt på den pigga och känsliga Rindi :)

Svar: Ja jag blir alltid imponerad av henne i ridhuset! Kontaktar dig på facebook angående larmen!:)
Agnes och Linda

2015-12-29 @ 23:34:01
URL: http://magicblue.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin