Nyårsafton!

I tisdags vilade Kryckan, Oskar gick en promenad med honom medan jag gjorde stallet. Det gick jättebra och både häst och pojkvän överlevde haha. Efter det åkte jag ner på stan och mötte upp några kompisar, vi hade fått gratis biljetter till idolerna (från tv), jag hade inte sett ett enda program så jag visste knappt vem någon var trots att jag crushat sönder på Amanda haha. Sen åt vi middag och avslutade kvällen med några drinkar, for sedan till Oskar och sov där.
 
Igår red jag Kryckan i ridhuset, orkar inte ens gå in på hur trångt det var och som grädde på moset skulle några hoppa på den andra halvan när det väl blev ledigt. Lite lustigt att reglerna inte gäller hemmaekipagen, speciellt inte de som är släkt med en av ridlärarna. Men jaja. Kryckan var väldigt pigg och som vanligt muppade han sig med galoppen. Denna gången tog jag striden och jäklar i min lilla låda vad arg han blev, men han blev faktiskt mycket bättre och jag räknar verkligen inte med att detta problemet ska ge med sig efter ett enda ridpass, så detta blir nog vad jag kommer lägga fokuset på denna vintern.
 
Idag är det nyårsafton!! Hanna i stallet ska ta hand om Kryckan då vi tog hand om Wille på julafton. Ska iväg ikväll till Böleäng och sen in till stan vid 12-slaget, blir säkert en jättebra kväll/natt. Nu tänkte jag fortsätta skriva på mitt gymnasiearbete och påminna alla att ta det lugnt med smällare osv, visst det är fint men så inte värt det om man tänker på djuren. Kryckan brukar bli lite orolig, men jag vet många som reagerar mycket mer än han.
 
Har inte tagit så mycket bilder under de här dagarna men här är några iallafall!
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin