På jobbet

Sitter på jobbet nu och började för ungefär en halvtimme sedan men just nu händer det inte så mycket så jag tänkte passa på att blogga lite då jag inte hann med det innan jag åkte hit. Åkte till stallet vid lunchtid och fixade allt åt Peppe medan han gick i skrittmaskinen. Hade från början tänkt rida honom idag men jag var så himla trött. Det tar verkligen på krafterna att jobba eftermiddag när man inte är van. Imorgon jobbar jag bara 11-15 så det känns ganska skönt! 

När jag kom hem från stallet la jag mig i soffan och började se på en film men hann inte se så länge innan Sanna som jag går utbildningen med frågade om jag ville följa med och gymma en stund innan vi började. Gymmade faktiskt även en stund innan jag började igår och det känns lite i kroppen nu. Men måste komma igång att träna, även om maskinerna här varken är speciellt många eller nya så är det ändå bättre än ingenting. Vi ska iallafall försöka gymma någon dag i veckan så vi får väl se hur det går! 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin