Söndag

Har bloggat lite dåligt nu under julen men jag har varken haft ork eller speciellt mycket att blogga om. Tycker faktiskt det är okej att blogga lite dåligt under julen också. Hur som helst är jag ledig till nästa måndag så det ska bli riktigt skönt att vila upp sig lite grann, väldigt välbehövligt kan man säga. 
 
Peppe har mest tagit det lugnt dom senaste dagarna. I förrgår var han dock ett riktigt jobbig när jag red i stora ridhuset och höll mest bara på att dumma sig. Red därför inte länge och nästan bara i skritt tyvärr då jag inte vill rida honom när han är så spänd och bara helt plötsligt kan flyga upp i luften. Igår när jag red gick det dock bättre och jag kunde rida honom i alla gångarter utan att han hittade på allt för mycket hyss. Men jämfört med hur han var i förrgår var han väldigt harmonisk igår. 
 
Imorse var jag och släppte ut Peppe och nu ska jag snart åka till stallet igen för att rida honom. Blir ett pass i alla gångarter i ridhuset. Ska försöka galoppjobba honom ganska mycket idag men får se hur mycket jag klarar av. Har nämligen lite svårt att andas när jag rider där. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin