Söndag

Har inte haft tid att blogga tidigare under helgen då jag knappt varit hemma. Sov hos Marielle i vindeln till i lördags och var på julmarknad hela lördagen, mamma tog Kryckan så när jag kom hem så åt jag bara middag och for direkt till Oskar och sov hos honom. Idag har jag försökt plugga men har haft så ont i huvudet att det knappt gått, kom fram till att jag hade feber vilket förklarade en hel del. Paniken när man blir sjuk men inte har tid att vara borta från skolan...
 
Vera red lektion för Anna på Kryckan idag. Det gick tydligen riktigt bra och han hade skött sig och varit jättelugn hela passet. Fantastiskt kul att hon börjar växa i honom och hittar fler och fler knappar för varje gång hon sitter på honom. 
 
Vackrast på jorden
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin