Stressiga dagar

UF har tagit mycket kraft och energi de här dagarna. Affärsplanen lämnades in igår och den blev kick ass bra verkligen. Idag blev det en himla sen skoldag då vi färgat våra larm till morgondagens öppet hus på draggen där några av UF-företagen ska stå och sälja. Hoppas vi ses där helt enkelt! Var hemma från skolan 20.15 och började direkt plugga psykologi och avslutade kvällen med paradise hotel med min lillebror.

Har jättemycket hästångest då jag inte träffat Kryckan sedan i lördags. Hörde att han trampat av sig en sko igår men att Lasse förmodligen satte på den idag. Imorgon får jag inte heller träffa han men på torsdag blir de troligtvis en tur till hippo.

Nu måste jag sova innan ögonen går i kors..






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin