Tisdag

Igår red jag Peppe i ridhuset och trots att det ändå var ganska många hästar där skötte han sig hyfsat bra. Enda gången han hittade på "dumheter" var när andra hästar inte höll avstånd och kom lite för nära. Han är ju lite småmesig så han tål inte situationer där han blir trängd. I början när jag travade fram honom var han lite spänd men ju längre jag red desto bättre blev han, i slutet kunde jag till och med jobba honom i en ganska samlad galopp. När det var lite mindre hästar i ridhuset på slutet kunde han även trava av på halvlånga tyglar, duktig Peppe! 
 
Idag blir det nog så att Peppe får vila faktiskt, hade egentligen tänkt rida honom men ska på stan och fika med en kompis och det blev någon timme uppskjutet. Men det kan bli så att jag rider honom ändå, får se hur mycket klockan är och hur jag känner när jag kommer till stallet! Men han dör inte av att vila en dag. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin