9:e februari

Just nu sitter jag hemma och ska snart sätta igång med att plugga. Var tvungen att vila en stund efter att jag kom hem från skolan haha. Skoldagen var iallafall ganska lugn och inte allt för jobbig så det var skönt. Extra skönt med en lugn start på veckan med tanke på att jag inte varit där på 1 vecka. 
 
Efter skolan åkte jag till hippo för att kolla till Peppe, han var i hagen och verkade lugn så det var bra. Tror Ingela skulle rida honom idag och hon red även honom igår och det hade gått bra! Till helgen kan nog jag börja rida lite lugnt igen! 
 
Resten av kvällen har jag inga speciella planer förutom att plugga, lyckades inte plugga så mycket förra veckan när jag var hemma så jag får helt enkelt ligga i lite mer den här veckan. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin