Alltså matte........

Behöver jag ens säga mer? Provet var så sjukt extremt jävla satans svårt att jag typ satt och halvt skrattade medans jag försökte komma på hur i helvete jag skulle göra. När det gäller matte får man svära hur mycket man vill och det tänker jag fan göra också för jag hatar det av hela mitt hjärta. Den enda uppgiften jag är helt säker på att jag klarade är A++++++ talet, men vad gör det för nytta då jag failade på alla andra uppgifter?!?!?!
 
Nu sitter vi och jobbar med FN-rollspelet. Efter skolan ska jag hem och skriva klart resolutionen, sen ska jag och mamma fara och hämta transporten och fara in med Kryckis på hippo. Han ska få röra på sig i alla gångarter så att han inte är så jättesprallig i helgen. Tar antingen pelham eller kimblewick:)
 
Han är så jävla saknad...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin