Äntligen sportlov

Blev knappt någon uppdatering igår, men det fanns inte tid till det. Direkt efter skolan åkte jag till Kryckan och gjorde ett tappert försök till att rida. Men efter 15 minuter gav jag upp då jag både höll på att frysa ihjäl och blåsa av hästen. Väl hemma åt jag middag och sen bar det av till fest hos en av Oskars kompisar. En bra kväll med endast sköna människor!
 
Idag hade vi utsläpp i stallet, vilket var mindre kul. Samtidigt är det ganska skönt att göra bort stallet tidigt. Det blev en lång skrittur då det inte går att göra något annat. Det är dressyrtävlingar på hippo den här helgen så båda ridhusen är bokade. Eventuellt far vi in imorgon, eller det måste vi nästan göra. Har knappt orkat skriva något om de senaste gångerna jag ridit ordentligt i ridhus, för det har verkligen inte gått bra. Ponnyn surar och blir istadig och vi hittar inget bett som funkar för hans mungipor som inte är alldeles för skarpt. Att ta dressyrlektioner är inte ens att tänka på förrän vi löst detta problemet, för det vore inte speciellt begåvat hahahaha..........
 
 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin