Äntligen!

Efter att ha gått utan tänder i nästan 2 veckor är dom äntligen tillbaka på plats igen och jag kan nästan prata som en någorlunda normal människa. Det är fortfarande lite jobbigt att prata men det är väl inte så konstigt med tanke på att dom har satt in två skruvar i benet. Dock så är ju tänderna jättefula och små nu då dom har varit tvugna att slipa bort jättemycket så dom inte ska trycka på skruvarna, men dom sitter iallafall rakt och inte snett som förra gången haha. Alltid något!
 
Är även fullt medveten om att jag har bloggat jättemycket om mina kära tänder men, haha. Men dom förtjänar nästan en plats i bloggen också.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin