Film från LB

Här kommer filmen från LBn igår. Vill inte lägga upp LAn då jag red så fruktansvärt dåligt att det bara är pinsamt, därför finns det ingen anledning att lägga upp den. La istället upp hela prisutdelningen från LBn. Som ni ser så var det ingen stilrunda. Han tittade på varenda funktionär på hela banan, innan 1an, innan 4an, innan sista i omhoppningen osvosvosv. Borde ha vart mer förberedd på det egentligen då han alltid blir så innomhus. Hans enda uteslutning någonsin var för att han tittade så mycket på en funtionär att han inte såg hindret ens. Sen att han endast hade fått 15 minuters uppvärmning gjorde ju knappast saken bättre. Tur det inte var så högt för då hade jag nog inte startat...
 
Ville inte jättefort i omhoppningen, då det var första tävlingen. La upp tempot ganska ordentligt men tog ut vägarna istället. Kryckis tyckte iallafall att det var jättekul att gasa runt, tänk så fin han är min lilla häs :')
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin