Jag lever

Den här dagen vill jag mest dra ett streck över, det ända positiva som har hänt är att jag blivit klar med min vektorisering och kan lämna in den. Men funderar på att finputsa den lite till då jag ändå inte har något speciellt prov nästa vecka.

I stallet skrittade jag Kryckan en sväng, det blev väldigt avslappnat på täcket med hacket. Sen smörjde jag och packade alla saker så det enda som behöver packas imorgon är hö. Vi siktar på att åka vid halv tio. Blir super bra!:)

Uppdateringen kommer suga imorgon, då mitt internet på mobilen är väldigt segt just nu. Men jag hoppar LB och LA och planen är bara att komma ihåg benen och ha låga händer.


I



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin