Lördag

Nu har jag ganska nyligen kommit hem från stallet och ska snart sätta mig och plugga. Peppes box var redan mockad och fixad när vi kom så det enda jag gjorde var egentligen att kolla när Ingela red Peppe och sedan skritta honom en stund. Det var dock ganska mycket hästar i ridhuset, alla passade väl på att rida innan ponnytävlingarna i eftermiddag, men han var lugn och skötte sig bra! Annars brukar han kunna bli lite spänd när det är många hästar runt omkring då han inte tycker om att bli klämd mellan hästar men idag brydde han sig inte så mycket, bra miljöträning om inte annat!
 
Resten av dagen har jag inga speciella planer förutom att plugga och äta mitt godis som jag köpte på vägen hem från stallet. Måste ju fira alla hjärtans dag på något sätt hahaha. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin