Mål för 2015

Kom på att jag inte har satt upp några mål för 2015. Eller jag har väl funderat lite men inte riktigt satt upp några konkreta mål eller lagt upp någon plan för året. Egentligen hade jag velat kvala till MSVB förra året, men det blev inte alls lika många starter i LA som vi hade planerat, och under de starter vi hade hade vi nått nedslag + att sista hindret inte ville ligga kvar lite väl många gånger. Men i år tycker jag faktiskt att nollan borde sitta...
 
1. Kvala till MSVB
2. Debutera MSVB
3. Trappa ned ridningen på pelham och börja rida mer på tränsbett
4. Eventuellt starta någon dressyrtävling
 
När jag väl har satt sista nollan, ja jag säger när jag har satt den för något annat finns inte på världskartan. Då vill jag först och främst debutera men även rida in mig så att både jag och han är bekväm med höjden. Helst även bli stabil där, inte så att jag måste vara felfri, för det är skillnad på att vara felfri och att vara stabil. Jag vill att rytmen ska vara bra, utan att jag ska sitta och slita i tyglarn, inga omtramp eller för stora språng osv. Sen om jag har 4 eller 8 fel spelar ingen större roll.
 
Som ni ser har jag inte endast tävlingsmål, utan även mål som att börja rida på ett mildare bett. Som det är nu så blir Kryckan väldigt, väldigt stark på tränsbett och kör ner huvudet så att det blir svårt att bromsa honom. Då måste jag säga till ordentligt och det tål inte hans mungipor. Men tanken är att jobba bort detta då han funkade jättebra på tränsbettet 2013-2014 så jag vet att det går.
 
Sen skulle det vara kul att starta någon dressyrtävling. Inte för att jag har några ambitioner att plocka en massa placeringar haha, utan mest för att det skulle vara kul att se vad domarna skulle tycka om honom. Sen tror jag att jag skulle ha mer motivation att dressyrträna i dressyrsadeln om jag hade ett konkret tävlingsmål att jobba mot.
 
Antagligen blir detta vårt sista hela tävlingsår, så vi ska se till att göra det bästa av det och ha jättekul tillsammans. Världens finaste Krycka, oj vad jag tycker om honom.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin