Måndag

Nu på förmiddagen ska jag till tandläkaren så skippar första lektionen i skolan idag, hade inte hunnit vara med på hela lektionen och det blir så himla mycket åkande fram och tillbaka. Men på grund av det så blir det en ganska lugn dag i skolan för min del då jag bara har en lektion, åker dock direkt till skolan efter tandläkaren och äter lunch och pluggar lite om jag hinner då vi har ett ganska långt hål. 
 
Jag slutar skolan vid 14-tiden och då åker jag direkt till hippo och fixar allt åt Peppe. Har även tänkt rida honom en stund i ridhuset och det borde väl inte vara allt för mycket aktiviteter där tidigt på eftermiddagen. Har än så länge ingen riktig plan om hur jag ska honom idag utan jag rider så mycket jag orkar, men det blir nog bara lite arbete i skritt och trav för honom idag. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin