Ny säng!

Idag har jag inte riktigt haft någon ork att blogga och för den delen inte haft speciellt mycket att blogga om heller, livet som sängliggande haha. Iallafall så har det inte hänt så mycket idag, men vi har lyckats sätta ihop min nya säng. Den är 30 cm bredare än min gamla så jag lär sova bättre än någonsin, inte för att jag typ någonsin sover dåligt men. Annars har jag bara sett serier och pluggat idag. 
 
Var förresten en sväng till stallet idag och klappade lite på min kära polle, får egentligen inte vara där ännu men jag följde med mamma. Imorgon ska han in till hippo och ridas lite lätt så det blir nog bra. Kan dock inte följa med eftersom jag har stallförbud, tråkigt tråkigt. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin