Onsdag

Igår efter att jag hade kommit hem från stallet pluggade jag i princip hela kvällen och glömde helt enkelt bort att blogga. Men direkt efter skolan igår åkte jag till stallet och red Peppe, hade även turen att sluta 20 minuter tidigare så jag hann rida klart innan det började byggas fram för hoppträning. Hur som helst red jag inte så jättehårt utan mest det jag orkade, men han fick arbeta lite i alla gångerter iallafall. 
 
Idag går jag i skolan till halv 1, åker då och rider Peppe i ridhuset idag igen. Så himla tråkigt att rida i ridhuset flera dagar i veckan men så får det bli när han inte går att rida ut på. Har än så länge ingen speciell plan över hur jag ska rida, får klura lite under dagen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin