Onsdag

God morgon på er! Jag har precis ätit upp min frukost och nu ska jag snart börja göra mig iordning för skolan. Har endast tre lektioner idag och slutar vid 12.30 så det är ganska skönt! Dock kommer jag väl hinna svälta ihjäl innan vi slutar för vår lunch ligger efter 12.30, och min mage är inte van att äta så sent (haha). 
 
Efter skolan ska jag iallafall hem och plugga, hann inte med och plugga så mycket igår då jag först var och klippte mig och sedan åkte vi till hippo en liten sväng för att kolla till Peppe. Så nu har jag lite mer eller mindre panik över proven på torsdag och fredag. Eventuellt åker jag även till travet en liten sväng idag och hämtar lite saker åt Peppe. Annars blir det pluggning för fulla muggar idag! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin