Söndag

Igår gick jag och la mig klockan 8 (haha) och jag sov även någon timme på eftermiddagen när jag hade kommit hem från stallet. Var så himla trött och tung i kroppen så det kändes nästan som en lastbil hade kört över mig. Hur som helst red jag Peppe en stund i ridhuset igår och det gick ändå helt okej, var dock helt slut efteråt. När jag hade ridit klart red Ingela ut på honom och han var lit dum men gav sig. 
 
Idag flyttar Peppe tillbaka till travet då vi bara hade fått låna en box på hippo tillfälligt. Sedan resten av dagen har jag fullt upp, måste börja packa ihop Peppes saker då pappa byter stall medan vi är utomlands, gå på stan som jag aldrig orkade göra igår, börja packa inför resan och jobba på gymnasiearbetet som inte heller blev av igår.. 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin