Svar på frågestunden del 1 -agnes

Era förebilder? 
Dogulas Lindelöw inte bara för att han är så duktig, utan även för att han har stora mål och är inte rädd för att berätta om dom. Vissa tyckte typ "sänk skallen", men dom kan ju käka upp sina egna ord då han i princip är färdig för världscupfinalen i Las Vegas. Kaxigt och coolt tycker jag:)
 

Vilka tycker ni rider bäst i västerbotten? 
Måste säga min klubbkompis Saga Hansen, men självklart finns det jättejättemånga!
 
Varför började ni blogga?
För att jag ville kunna se tillbaka på utvecklingen med min förra ponny, sen dess har det bara fortsatt.
 
När började ni rida? 
Red lite oregelbundet tillsammans med mamma då och då från att jag var 2-3 år, men började inte på ridskola förrän jag var 6-7.
 
Rider någon i eran familj? Vilken nivå är dom på? 
Mamma har ridit i hela sitt liv, när jag fick min första ponny så brukade hon rida honom åt mig ganska ofta för att jag inte riktigt kunde rida ihop honom. Hon dressyrtränade även honom för tränare någon gång i månaden. Pappa har ridit på ridskola i några år när jag liten, men slutade efter en olycka. Även min farfar har tävlat 1.30 hoppning:)
 
Hur gamla är ni?
17, fyller 18 i november. 
 
När fick ni eran första häst?
Vi började leta häst när jag var 10, men hittade ingen förrän jag var 12 haha...
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin