Tisdag

God morgon på er! Idag är det tisdag vilket betyder att jag har sovmorgon och inte börjar skolan för än kl 10, riktigt skönt. Framför allt skönt att slippa stressa på morgonen utan bara kunna ta det lugnt istället! Idag går jag iallafall i skolan till 15.30 och när jag har slutat åker jag direkt till hippo. Dock vet jag inte vad jag ska hitta på med Peppe idag för ridhuset är bara ledigt till kl 17 så det blir ganska tajt att rida men jag kanske hinner rida en liten stund iallafall. 
 
Annars har jag inga speciella planer idag förutom att plugga till provet jag har på fredag. Skulle även behöva jobba lite på gymnasiearbetet som ska vara klar veckan efter lovet. #panik 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin