Tisdag

God morgon! Just nu sitter jag och äter frukost och ska alldeles strax börja göra mig iordning för skolan. Idag är det dag nummer två av FN-rollspelen och jag måste vandra runt i kavaj och skjorta även idag, roligt fast ändå inte. Har ingen aning om hur länge det håller på idag men jag hoppas på att vi får slut i hyfsad tid iallafall. 
 
För övrigt så är det jättekonstigt väder ute, igår var det -12 grader när jag åkte till skolan och några timmar senare när jag åkte hem var det plusgrader.. Ska det vara vinter kan det faktiskt vara vinterväder också, är less på all denna is nu. Ska bli riktigt skönt att komma bort till solen i några dagar!
 
Har inte fixat några tidsinställda inlägg, om det är något speciellt ni vill läsa om är det bara att hojta till! Kommer mest troligen inte ha internet därborta!
 
 



Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Så fin häst!

2015-02-24 @ 17:55:41
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin