Torsdag

Igår pluggade jag hela kvällen (standard just nu) och när jag var klar var jag så trött att jag nästan såg dubbelt, hade egentligen behövt plugga längre men jag orkade inte haha. Innan jag satte igång med att plugga igår var jag i stallet och red Peppe, red han i stora ridhuset så han skulle få lite omväxling iallafall men jag hann bara skritta och trava en liten stund innan han började köra rodeo. Skrittade en liten stund och sedan bytte jag ridhus för att se om han var snällare i lilla. Provade trava och galoppera lite men han var spänd som en fiolsträng så jag gav upp och skrittade en bra stund istället. Vill inte precis riskera att åka av så här tätt efter operationen. 
 
Idag går jag i skolan till 15.40 och när jag har slutat åker jag en snabbis till hippo för att ha hand om Peppe innan jag åker hem och pluggar. Ingela rider honom idag, tror hon först skulle rida lite i stora ridhuset eftersom han var dum igår och sedan prova rida ut så det blir nog bra! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin