Torsdag

Är hemma från skolan idag också och jag lär nog även vara det imorgon. Min överläpp är fortfarane jättesvullen och jag har jobbigt att prata (dels för att jag inte har några framtänder i guess). Idag har jag iallafall inga speciella planer förutom att ta det lugnt, ska ta och duscha nu och sedan bädda ner mig i sängen framför en film. 
 
Måste även ta mig i kragen och plugga lite idag, har två prov och två redovisningar nästa vecka. Tror dock att jag får skippa redovisningarna då jag inte kan prata så mycket men det löser sig nog. Iallafall skönt att sakerna är nästa vecka och inte den här veckan för då hade jag missat en hel del. 
 
Bjuder på denna otroligt fina bild. 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin