2014 del 1

Januari
*Jag och Kryckan hade vår största svacka hittills i samband med igångsättningen efter operationen av den lösa benbiten. Vissa dagar gick han inte att rida alls för att han bara kickade och drog iväg. Fick avbryta flera träningar för jag hade verkligen ingen koll alls på honom, världens äckligaste känsla.
 
 
 
*Köpte ett tvådelar kimblewick med kedja som funkade bra för stunden.
 
*Mamma åkte till evidensia och kollade upp Kryckan, som var helt frisk. Lika bra att kolla att inget var fel för han uppförde sig verkligen konstigt.
 
 
 
*Började träna dressyr för Lena igen efter ett uppehåll på nästan två år, bästa jag gjort typ.
 
*Såg stiftelsen med några kompisar.
 
 
Februari
*Hade jättemycket i skolan, trodde jag skulle dö där ett tag.
 
*Provade ut en ny sadel med Andrea Waller, det blev faktiskt Lindas gamla sadel hahaha.
 
*Med hjälp av världens bästa Micke Schultz började jag fatta hur jag skulle rida, och vi lyckades äntligen genomföra en hel träning!
 
 
*Hade kickoff med stöckegänget på bowlinghallen.
 
 
*Jumpclub clinic med Lotta Björe och Sylve Söderstrand på hippo.
 
 
*Klubbis i vännäs på alla hjärtans dag där vi var nolla i LD och dubbelnolla och 2a i LC.
 
 
*Startade tävlingssäsongen på riktigt på hippo med en femteplats i LCn trots värdens sämsta tempo, samt ett skitpet på första i omhoppningen i LB.
 
 
Mars
*Hoppade bana på 1.10 felfritt på träning för första gången sen igångsättningen, samt höll på att svimma två gånger pga astman.
 
 
*Tävlade i Skellefteå där vi var 2a i LC och uteslutna i LA för att han skyggade iväg för en funktionär i reflexväst och såg inte hindret han skulle över. Nu i efterhand kan jag skratta åt det hela...
 
 
*En equiterapeut skrämde upp oss genom att säga att Kryckan visade tecken på skimmelsjukan (cancer) och kissing spines på samma gång och därför åkte vi till Timrå och kollade upp hela honom ordentligt och Per hittade absolut ingenting... Tack för den typ-.-
 
*Kollade upp astman och fick äntligen medicin till den så att jag kunde träna ordentligt igen.
 
 
Fortsättning kommer senare! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin