2014 del 2

April
*Tror Kryckan hade två tappskor den här månaden, första var innan en träning, den andra kom två dagar innan tävling hahaha.
 
*Gjorde första utomhusträningen i Stöcke.
 
 
*Köpte årets första mjukglass som for rakt i golvet på en gång.
 
 
*Hade en riktigt pissig tävlingshelg i Vännäs. 8 fel i första LBn för att han bara sprang in i hindrena typ, 0+4 fel i andra LBn samt 8 fel i LAn. Men det var första tävlingen på tränsbett på året så...
 
 
*Var i Sundsvall och tävlade och det gick riktigt bra även om vi hade otur. Rev 3an i LB som borde legat kvar.  Hade även ett jättetråkigt nedslag på sista hindret i LA ackumulatorn på jorkern. Hade den legat kvar hade jag blivit 2a av typ 35 starter för jag var tydligen riktigt snabb. I sista LAn hade jag dock mer flyt, 0 fel och andraplats!
 
 
 
*Tränade en endagarsträning för Micke som inte gick så bra, han var för pigg och jag red ofokuserat.
 
*Åkte till London i en vecka.
 
 
Maj
*Kom hem från London.
 
*Hade haft min vita prins i ett år!
 
Annonsen på försäljningsstallets hemsida. Texten stämmer til 100 procent även om bilderna inte gör han rättvisa...
 
*Tävlade tredagarsmeeting i Vännäs med blandade resultat. Nedslag på sista hindret i grunden i Sveland cup kvalet trots en jättebra runda, 8 fel i LA dagen efter för att jag bara flängde runt så han hann inte lyfta benen, sista dagen satte vi förmodligen vår bästa LA runda någonsin trot att det var en svår bana. Ett jävla nedslag på sista hindret i vanlig ordning.
 
Kan va det mest orättvisa nedslaget någonsin

*Bästa Stöcke gick vidare till lag SM efter seger i sista omgången!
 
*Gjorde mitt sista tyskaprov någonsin
 
*Hade årets sämsta tävling på SURF, det gick så vansinnigt dåligt att jag inte fattade någonting. Bommarna flög om oss kan man säga. 8 fel i båda LB och 12 fel i LAn. Blev dock tvåa med div 1 laget för alla lagen bara rev och rev haha.. Men Kryckan kämpade så gott kan kunde under sina förutsättningar, vilken häst som helst hade stannat men det är en sak han aldrig skulle göra. Älskar honom så mycket.
 
 
 
Juni
*Stöcke hoppade hem en fjärdeplats på lag-SM!
 
 
*Invigde sommarlovet med att tälta i med Alicia, Linda, Albin och Elias. Sjukt kul men kallt...
 
 
*Åkte och såg One Direction för andra gången i mitt liv.
 
 
*Det blev inga tävlingar eller speciellt mycket häst över huvud taget, var mest med kompisar och såklart med Kryckan en del också.
 
 
*Var en helg i Vindeln hos min kompis Marielle och var hästskötare åt henne när hon tävlade.
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin