6 månader

Den här dagen har gått jättesakta. Bara tråkiga och jobbiga lektioner. Sen hade vår egna favoritlärare ingen nämnd ingen glömd lagt ett prov efter skoltid så jag satt och skrev till 16.45 när jag egentligen slutade 14.00-.-

På kvällen var det träning med Kryckan. Det var först markarbete och sen hoppade vi världens svåraste bana. Höjden låg mellan 1 meter och 1.10 och han var taggad men jättefin! Ibland kokade adrenalinet över hos han men det är bara hans hoppglädje. Felfritt var det och det gillas:)

Idag firade jag och världens finaste kille 6 månader. Han är så jävla bra och jag vet verkligen inte vad jag skulle göra utan han.


Kryckan från idag:



 



Kommentarer
Postat av: Linda

Grattis till er ! :)

Svar: Tack!:)
Agnes och Linda

2015-01-28 @ 19:09:54
URL: http://www.nouw.com/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin