Back och track

Har haft så mycket att göra och varit så trött dom senaste dagarna så jag har helt enkelt inte haft någon ork att blogga, för den delen har jag inte haft något vettigt att skriva om heller. Där av någon dags paus från bloggen, men nu är jag back och track igen! I onsdags red jag iallafall Peppe bakom pappa när han körde en häst och om allt går som planerat ska vi åka in till ridhuset och rida idag! 
 
Idag är det ju iallafall äntligen fredag och det ska bli riktigt skönt med helg, jag kommer dock ha fullt upp med skolsaker som jag egentligen inte har något ork eller motivation till men men. Går i skolan till 15.20 idag och ikväll funderar vi som sagt på att åka in till ridhuset. Förra gången gick det inte särskilt bra så jag hoppas på att det går bättre idag! 
 
Hoppas ni får en bra fredag alla! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin