Digitalt skapande

Nu sitter jag på min sista lektion idag, som är digitalt skapande. Jag vet att hata är ett starkt ord, men det är så jag känner för det här ämnet. Undra hur många gånger jag har suttit och gråtit, skrikit, smällt igen datorn och kollat tutorials på youtube för jag fattar verkligen ingenting. Måste nästan bli klar med min vektorisering nästa vecka men hur det ska gå vet jag inte...
 
Direkt efter skolan hämtar mormor mig, och skjutsar mig till stallet. Jag ska bara skritta ut Kryckan en stund på täcket. Egentligen hade han behövt jogga lite men underlaget tillåter inte det. Sen ska jag packa lite saker så vi inte har allt kvar imorgon. Han behöver inte duscha då han gjorde det i tisdags. Ikväll ska jag till Linda och äta pizza och se skräckfilm och sen sover jag med Oskar:)
 
Hahahaha #nohate jag är värdelös på detta..
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin