Första dagen avklarad

Ja, då var första dagen i skolan för den här terminen avklarad. Trots att jag har varit lite småtrött hela dagen så har den flytit på utan större bekymmer och lektionerna var inte allt för jobbiga, skönt nog. Det var egentligen bara sista lektionen som var lite smådryg och det var gymnasiearbetet. Det känns som eländet aldrig kommer bli klart, haha.  
 
Snart ska jag bege mig mot stallet. Som jag nämde tidigare är det dressyrträning som står på schemat idag och vi har nog inte tränat dressyr för tränare sedan i somras så det ska bli riktigt nyttigt för både mig och Peppe. Förhoppningsvis håller sig även Peppe även på mattan när han får använda hjärnan och jobba. Kommer dock komma hem ganska sent så jag skriver om träningen imorgon! 
 
Gammal bild. 
 



Kommentarer
Postat av: ɑ n n i k ɑ

Fin häst!

2015-01-08 @ 20:05:33
URL: http://blogofphoto.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin