Fullt upp hela dagen

Idag har jag haft fullt upp hela dagen, så jag har inte haft tid att blogga förrän nu långt efter midnatt. Hade sovmorgon till 11.05 så åkte till Oskar en stund innan skolan. Bästa beslutet på hela dagen:)

Efter skolan åt jag och pappa på stan, och efter det hade vi handledarkurs inför körkortet. Den höll på i fyra timmar vilket blev ganska långtråkigt men hon var duktig som hade kursen så!

Nu på kvällen har jag panik pluggat som vanligt. Har tal på engelskan imorgon och jag hade inte ens löst igenom något eller gjort en power point haha. Bra planerat. Nej men jag kunde det ganska bra då det är ingen fara med det.

Hahahahaha vilken jävla bild...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin