Gott nytt år!

Ja, några timmar senare men bättre sent än aldrig som man brukar säga. Har inte bloggat på några dagar på grund av att jag inte ens har kommit in på bloggen, men nu är jag back on track igen! Igår gjorde jag inget speciellt på kvällen då jag skulle upp tidigt idag, var bara på middag och sen låg jag och sov vid 12-slaget. Haha. 
 
Om ett tag ska jag åka till stallet för andra gången idag, planen ser ut så att vi drar in Peppe till ridhuset och sedan rider en vi känner honom där. Blir nog bra och det ska bli kul att se honom från marken för en gång skull. Annars har jag inga speciella planer för dagen! 
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin