Kryckan 25/1

Idag var vi och hoppade på hippo. Det var frambyggt en linje med tre oxrar samt två räcken på diagonalerna. Jag och Kryckan är inne i en svacka nu, som vanligt under vintern blir Kryckan väldigt het av all överskottsenergi och vill helst hoppa alla hinder samtidigt samt blir väldigt studsig. Då höjer jag handen och plockar tills jag ser ett avstånd, och när jag ser det så trycker jag iväg honom. Katastrof jag vet men så har det varit den sista tiden.

Jag måste alltså lägga om min ridning. Fick jättebra hjälp av Mia, som förklarade hur jag skulle göra och hjälpte mig att hitta känslan. Jag måste sitta stilla, sitta tillbaka lite i språnget, ha låga händer och bara försiktigt sluta om mer skänkeln. Sen sa hon att det måste få trilla lite bommar tills man blivit van med känslan, det föll dock inga bommar idag men det kanske kommer göra det under ett tag. Så nu jobbar vi långsiktigt för det kommer bli grymt detta!

Världens finaste som alltid kämpar 





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin