Lördag

Kvällen igår var ändå helt okej, träffade massa folk som jag kände och säkert mer än halva min klass var där, haha. #partyklassendeluxe. Har varit så himla trött på slutet så det var ändå ganska kul att komma ut och vara lite social med folk och jag är faktiskt inte allt för trött idag trots att det blev ganska sent. 
 
Idag har jag inga speciella planer förutom att åka till stallet och gå på stan en sväng. Peppe rider jag bakom pappa idag och sedan hjälper jag nog till lite i stallet som jag brukar göra. Får som sagt passa på att rida honom ordentligt nu i helgen eftersom jag opereras på tisdag! 
 
Glöm inte att fråga något på vår frågestund HÄR
 
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Jag heter Agnes Croné, jag är 18 år och bor i Umeå. Jag har en D-ponny som heter Biscuit Gold, men kallas Kryckan. Han blev min i maj 2013. Vi är kvalade MSVB och målet är att debutera under året!

Jag heter Linda Söderholm, jag är 19 år och bor i Umeå. Jag har en storhäst som heter Peppino, men kallas för Peppe. Vi importerade honom från Tyskland november 2013, där har han tävlat upp till 130cm som 6-åring.

Follow on Bloglovin